DESPRE  NOI  
- Meniul  ( HALAL) este asigurat  de firmă catering, pregătit zilnic din ingrediente sănătoase pentru a-i asigura copilului  o dezvoltare fizică şi psihică armonioasă
- În funcţie de dorinţa dumneavoastră se poate asigura transportul copiilor în condiţii de maximă siguranţă.
- PERSONAL DIDACTIC CALIFICAT
NOU!!!!! - CURSURI LIMBA ARABA pentru adulti si copii
- CURSURI LIMBA ROMANA PENTRU STRAINI adulti si copii
- CURSURI RELIGIE ISLAMICA adulti si copii
OFERTA SPECIALA REDUCERE 
 pentru doi, trei copii frati 


 Meniul 
روضة و مدرسة الهلال Vă aşteptăm , dragi copii, cu braţele deschise, cu gânduri bune şi dragoste părintească, să păşiţi încrezători pe poarta Şcolii şi grădiniţei SEMILUNA , locul în care, cu siguranţă, vă veţi simţi ca acasă! 

ADRESA: STR.
MUNTII GURGHIULUI , Nr.50-52, sector 6, Bucuresti
Reper: statia de metrou Crangasi
Tel:    0745.521.562
e-mail:       scoala_gradinita_semiluna@yahoo.com
Ne gasiti si pe Facebook: scoala_gradinita_semiluna
office@ gradiscoalasemiluna.ro

webcam
“Scopul strategic principal al politicii UNIUNII  EUROPENE pentru 2010 este de a deveni cea mai dinamică şi competitivă societate economică şi de cunoaştere din lume, capabilă să susţină creşterea economică prin crearea de locuri de muncă mai bune şi printr-o mai mare şi eficientă coeziune socială”.
                                                                                             Lisabona, 2000
Pornind de la acest obiectiv major, societatea româneasca pune accent pe educaţia timpurie şi pe asigurarea calităţii în învaţământul preprimar. La nivel de baza suntem cei care transformăm în comportamente măsurabile şi descriptori de performanţă jaloanele Reformei educaţionale.
 Preşcolarii sunt primii beneficiari ai investiţiilor societăţii, dar şi viitorii adulţi, cei care trebuie să fie capabili să continue dezvoltarea societătii.
 Ne dorim ca, prin tot ce facem, să dobândim statutul de grădiniţă (si scoala) de referinţă în oraşul nostru, spre binele întregului colectiv si al comunitatii noastre. 
Un mare avantaj pentru  unitatea noastra de invatamant este faptul ca suntem singura unitate de invatamant din Bucuresti - poate si din tara - in care se studiaza curricula romaneasca si are ca optional limba araba, ceea ce ajuta foarte mult la integrarea copiilor musulmani la invatamantul de stat romanesc. 

.

Va anuntam ca dispunem de locuri libere  pentru toate grupele de prescolari inclusiv pentru scoala primara clasele pregatitoare ,  I-IV si after-school.
Noi va oferim:
• Învăţământ preşcolar : grupa mică, grupa mijlocie , grupa mare 
• Învăţământ  primar :  clasele pregătitoare şi  I - IV conform programei    M.E.C.
• After-school
- ambianţă plăcută şi familială
- sălile de clasă cu mobilier adecvat desfăşurării multiplelor activităţi, varietatea mijloacelor didactice moderne, sala de mese şi spaţiile de joacă vor asigura climatul optim pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a tuturor activităţilor
-activităţi opţionale: calculator, pictură,  limba arabă, limba engleză
- activitati extrascolare: excursii, tabere, vizite la muzee, teatru, vizite tematice, concursuri, întreceri sportive etc.       

VIZIUNEA
•Asigurarea accesului la o educatie complexă si echilibrată pentru fiecare copil, indiferent de condiţia socială şi materială, apartenenţa etnică sau religioasă.
       Crearea condiţiilor spirituale şi materiale favorabile vieţii intr-un cadru formal modern, corespunzător normelor şi valorilor europene.
       Ridicarea nivelului calitativ al organizaţiei grădiniţei si scolii şi asigurarea condiţiilor de formare si dezvoltare profesională în  vederea asigurării calităţii în unitate.
       Aplicarea prevederilor tuturor normelor legale şi acţionarea în sensul reformei in invăţămîntul românesc.
       Respectarea drepturilor fundamentale ale omului, cu prioritate ale copilului şi valorizarea fiecarui participant la actul educativ.
MISIUNEA

Copyright 2014 gradiscoalasemiluna Ltd.all rights